Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Щира вдячність жителям Богуславської громади

Дата: 17.02.2023 13:46
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

 

На сайті Президента України набрала необхідну кількість підписів петиція із закликом врятувати річку Рось. Гаранта просять підготувати та внести на розгляд Верховної Ради необхідні законопроєкти, що стосуються довкілля. Про це йдеться у тексті петиції.

Саме звернення зареєстроване 18 листопада 2022 року Владленом Ковтуном та набрало вже більш як 25 тисяч підписів. Це означає, що його має розглянути Володимир Зеленський.

Автор та ідейний натхненник, ініціатор створення петиції «Про розробку та здійснення проєкту щодо порятунку річки Рось», громадський діяч, поет, почесний громадянин міста Корсунь-Шевченківський Владлен Ковтун передає низький уклін Богуславській громаді і висловлює щиру подяку за розуміння важливості заходу і підтримку. Тепер, коли воля громадськості набула офіційного статусу і перебуває на розгляді Президента України, є сподівання на початок вирішення проблем як нашої красуні Росі, так і інших річок України.

Надросся — унікальна територія, що має наукову та історико-культурну значимість усього нашого народу і заслуговує на повагу і бережне ставлення. Для вирішення проблем нам потрібно об’єднуватися. Наша сила у єдності!

Петро Пидюра, головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень