Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВЕБІНАР В ОБУХІВСЬКІЙ ДПІ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ ПРРО ПЛАТНИКАМИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ

Дата: 15.03.2023 07:55
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

 

Сьогодні начальницею Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світланою БЄЛЯЄВОЮ проведено вебінар з платниками податків Обухівщини щодо застосування ПРРО платниками єдиного податку.

Очільниця податкової інспекції нагадала присутнім, що реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій не застосовуються платниками єдиного податку першої групи.

Під час заходу розглядалися питання яким чином СГ може отримати дані щодо фіскальних номерів РРО та ПРРО, дати реєстрації РРО та ПРРО, номера останньої КОРО, зареєстрованої на такий РРО, дати її реєстрації; дані щодо фіскальних номерів РРО та ПРРО, реєстрацію яких скасовано, дати, причини та підстави для їх скасування та інше.

Учасники вебінару обговорили нагальні питання та отримали змістовні відповіді на запитання.

Світлана БЄЛЯЄВА нагадала платникам, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Київській області діє Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua.

З новинами податкового законодавства можна оперативно знайомитись, підписавшись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області: https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Крім того, розʼяснення також можна отримати за телефонами гарячих ліній ГУ ДПС у Київській області  та у Контакт-центрі ДПС.

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень