A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

Чергова зустріч з платниками, присвячена порядку погашення податкового боргу та заборгованості з єдиного внеску відбулась на Обухівщині

Дата: 17.03.2023 13:56
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

 

Вчора, 16 березня 2023 року, в Обухівському відділі по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Київській області відбулась чергова зустріч з суб’єктами господарювання, присвячена питанням погашення податкового боргу та заборгованості з єдиного внеску.

Начальниця Обухівського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Київській області Олена Фокіна, розпочинаючи розмову, наголосила на особливій важливості фінансової підтримки держави кожним суб’єктом господарювання та актуальності погашення податкового боргу перед бюджетами та заборгованості з єдиного внеску на поточний момент.

Нагадала, що податкові надходження є одним із основних джерел фінансування видатків на обороноздатність країни, технічне переоснащення Збройних Сил та підтримку армії у складний воєнний час, а за рахунок коштів сплаченого єдиного внеску забезпечується фінансування важливих соціальних виплат, зокрема пенсій, державної допомоги внутрішньо переміщеним особам, що є особливо злободенним в умовах воєнного стану.

Під час зустрічі Олена Фокіна інформувала платників щодо порядку застосування процедури погашення податкового боргу до суб’єктів господарювання та відповіла на поставлені запитання.

Платникам рекомендовано підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новаціями на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/

 

Обухівський відділ по роботі з податковим боргом

 управління по роботі з податковим боргом

ГУ ДПС у Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень