A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

На Богуславщині з платниками податків обговорили новий порядок заповнення поля «Призначення платежу»

Дата: 26.04.2023 13:43
Кількість переглядів: 211

 

25 квітня 2023 року в Богуславській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбулась зустріч з платниками податків, у ході якої їх інформували щодо змін у порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, ЄСВ, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення.

Начальниця ДПІ Вікторія Підопригора розповіла, що Законом України № 1591-IX «Про платіжні послуги» створено умови для переходу української платіжної інфраструктури на міжнародний стандарт обміну платіжними повідомленнями ISO 20022, який є основою функціонування платіжних систем.

Також вона наголосила, що під час сплати податків, зборів, платежів, єдиного внеску з 01 липня 2023 року потрібно використовувати виключно структурований формат реквізиту «Призначення платежу», який включає заповнення тільки обов’язкових реквізитів, а саме: «Код виду сплати» та «Додаткова інформація запису».

В ході зустрічі платники податків отримали відповіді на поставлені запитання.

Очільниця ДПІ нагадала платникам, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Київській області діє Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua.

З новинами податкового законодавства можна оперативно знайомитись, підписавшись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області: https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Крім того, розʼяснення також можна отримати за телефонами гарячих ліній  ГУ ДПС у Київській області  та у Контакт-центрі ДПС.

 

                                                           Богуславська ДПІ

ГУ ДПС у Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень