A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПОТРІБНО СЛУХАТИ І ЧУТИ ЛЮДЕЙ...

Дата: 27.04.2023 13:59
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

 

На особистий прийом голови Богуславської міської ради Віталія Миколайовича Хоменка звернулись жителі села Половецького. В них виникло ряд проблемних питань, які вони не в змозі вирішити самостійно зі старостою Вільховецького старостинського округу Анатолієм Олександровичем Жильчуком, тому запросили представників влади на зустріч із жителями села.

Вчора, 26 квітня, до Половецького виїхав перший заступник голови міськради Олександр Петрович Салата, оскільки людей потрібно не лише слухати, а й чути…

У ході зборів було озвучено широке коло питань, які стосуються села. Це — і благоустрій території, й стихійні сміттєзвалища, й вуличне освітлення, й найголовніше — облаштування дитячого майданчика на вигоні між вулицями Корсунською та Ланком. Тут люди самостійно розчистили територію, а тепер потребують допомоги в зрізанні небезпечних дерев та завезенні землі, аби засипати провалля. Представник влади пообіцяв виконати прохання людей відразу ж, як дозволять погодні умови.

Також під час зборів, крім розгляду проблемних питань, ініціатори зустрічі висловили своє незадоволення роботою старости, а хтось із присутніх був обурений ситуацією в селі, яка ніби розділяє людей на два табори.

Підсумовуючи все почуте й побачене, Олександр Петрович зазначив, що влада зі свого боку зробить все можливе, аби допомогти у вирішенні нагальних проблем, проте запорукою розквіту села є тісна співпраця очільника старостату з людьми, тож потрібно чути один одного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень