Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ВОДИ В ГРОМАДСЬКИХ КОЛОДЯЗЯХ ТА ПРИРОДНИХ ДЖЕРЕЛАХ

Дата: 12.05.2023 10:18
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

 

Оскільки виконавчий комітет Богуславської міської ради продовжує проводити заходи щодо визначення безпечних рекреаційних місць відпочинку та альтернативних джерел споживання населенням громади питної води, головою міськради Віталієм ХОМЕНКОМ було направлено чергове звернення до директора Миронівської філії ДУ «Київський ОЦКПХ МОЗ» Сергія БАБІЯ із проханням щодо перевірки громадських колодязів та природних джерел у Мисайлівці, із яких воду полюбляють набирати та пити не лише місцеві жителі, а й богуславці та гості нашого краю.

Вчора надійшла відповідь за результатами проб води, взятими із природного джерела с. Мисайлівка, вул. Набережна (на березі річки Росі): «Відповідно до протоколу дослідження питної води № 140 від 11.04.2023 року, проба води по вул. Набережна, с. Мисайлівка, НЕ відповідає вимогам ДСанПіНу 2.2.4.171-10« Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». За санітарно-хімічними показниками вміст нітратів становить 122,2 мг/дм3, при нормі не більше 50,0 мг/дм3. За мікробіологічними показниками проба води відповідає санітарним вимогам — результату № 26 від 12.04.2023 року санітарно-мікробіологічного дослідження».

Лабораторні дослідження води з колодязів загального користування с. Мисайлівка, вул. Яри та вул. Центральна будуть включені в план моніторингу на літній період. Про результати лабораторних досліджень буде проінформовано додатково, тож слідкуйте за офіційними сторінками Богуславської міської ради у соцмережах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень