Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ПРИВІТАЛИ МАЕСТРО З ЮВІЛЕЄМ»

Дата: 16.05.2023 12:02
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

 

Сьогодні в кабінеті голови Богуславської міської ради відбулася урочиста мить. Міський голова Віталій Миколайович Хоменко, перший заступник голови БМР Олександр Петрович Салата та секретар міськради Владислав Геннадійович Шпак привітали із ювілеєм маестро, керівника дитячо-юнацької рок-студії «Спалах» Василя Анатолійовича Крижанівського, який 14 травня зустрів своє 60-річчя.

Віталій Миколайович, вручивши ювіляру із вітальними словами нагороду за багаторічну і плідну працю на культурній ниві, подякував йому за активну життєву позицію, за культурне виховання не одного покоління молоді Богуславщини.

Василя Анатолійовича Крижанівського в нашому краї називають віртуозом-музикантом, який 37 років свого життя присвятив культурі, музиці, юним талантам Богуславщини.

Про себе ювіляр не любить розповідати, проте про плід своєї праці — дитячо-юнацьку рок-студію «Спалах» та її вихованців, говорив би годинами.

  • «Спалах» — це більша половина мого життя, моя велика родина, — ділиться маестро. — Я хочу передати талановитим дітям усе те, що вмію, а досвід маю великий, адже із 1986-го року працюю й живу культурою. Хочу, щоб музика жила. Який рік мені найбільше запам’ятався, був насиченим на події та заходи?!. Знаєте, 2022 рік. Так. Рік початку війни. Ми одними із перших започаткували медійно-мистецький проєкт «Коли гримлять гармати — музи не мовчать». Випустили понад 100 відеороликів, за якими стоїть титанічна праця із репетиціями. За рік провели 5 концертів для військових, 4 — для внутрішньо переміщених осіб, 5 — благодійних заходів, аби зібрати кошти на підтримку наших захисників.

Минулоріч у нашої студії з’явилась філія в Карапишах.

Рок-студія «Спалах», в якій займається 7 колективів, а це — більше 50 талановитих дітей, цьогоріч зустрічатиме 10-річний ювілей, який плануємо провести 1 червня концертною програмою на мистецькій галявині біля площі Ярослава Мудрого. Запрошуємо всіх…

Вітань багато не буває, тож, з роси й води Вам, шановний ювіляре!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень