Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РЕЗУЛЬТАТ МАРАФОНУ: ЗІБРАНО 15 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Дата: 05.06.2023 12:02
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

 

Фото без опису

 

3 червня в Богуславі відбулося завершення марафону, присвяченого Дню захисту дітей, яке розпочалося скорботною хвилиною вшанування пам’яті всіх українців, життя яких обірвав ворог-сусід.

Загалом захід був насичений спортивними розвагами «Смуга перешкод», концертними виступами юних талантів Богуславської школи мистецтв та танцювальних гуртів, цікавими безкоштовними майстер-класами для дітей, виставкою-продажем робіт майстрів-умільців Богуславської громади. Під час благодійного марафону ведучі заходу начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Куценко і культорганізатор БККЗ «Будинок культури» Аліна Гунька дякували нашим захисникам за можливість дарувати радість дітям та нагадували гостям, що всі зібрані кошти підуть на закупівлю дрона для бійців 53-ої бригади.

Приємною була урочиста церемонія нагородження — на юних талантів і переможців всеукраїнських конкурсів чекали теплі вітання, відзнаки, цінні подарунки та премії від депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна та секретаря Богуславської міської ради Владислава Шпака, який нагороджував дітей від імені голови громади Віталія Хоменка.

«Гаряче» було на сцені й під час проведення аукціону з продажу дитячих картин, які представили вихованці Богуславського ЦДЮТ, школи мистецтв, Дибинецької та Вільховецької гімназій. Загалом напередодні, 2 червня, на виставці «Мистецької майстерні» було представлено 26 робіт 15-ти юних художників. Кожна робота була відзначена бірками-голосами жителів міста, відправлена на аукціон і — продана. Левову частину представлених лотів придбали саме представниками влади.

У цей день на дітей, окрім розваг, концертної програми, майстер-класів, фотозони, чекало ще безліч приємних моментів і подарунків. Богуславська міська рада підготувала для них морозиво й повітряні кульки, які неперевершений персонаж «Зайчик» роздавав зі своїми помічниками. До речі, ростова лялька «Зайчик», біля якої завжди було гамірно й весело, — це дебютний сюрприз для богуславської малечі від колективу БККЗ «Будинок культури», адже його власноруч виготовила неперевершена лялькарка Олена Тимошенко.

Сонце вже сховалось за обрій, стомлений від дитячих обіймів «Зайчик» пішов відпочивати, завершилася найвідповідальніша частина заходу — підрахунок зібраних благодійних коштів. І результат — 15 тисяч гривень, які вже передано для бійців 53-ої бригади на придбання дрона.

Разом добрі справи робити просто.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень