Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ІЗ Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова

Дата: 15.06.2023 15:40
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

 

Сьогодні, 15 червня, міський голова Віталій Миколайович Хоменко спільно із координатором, представником Громадського центру здоров'я Костянтином Осадчим відвідав Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова, аби підписати меморандум про співпрацю та розширити перелік якісної медичної допомоги для жителів Богуславської громади.

Під час зустрічі із директором медзакладу, академіком Василем Васильовичем Лазоришинцем очільник громади попросив уточнити, які переваги матимуть жителі Богуславщини після підписання меморандуму? І їх — багато... Найперше — безкоштовні огляд-консультації високо кваліфікованими фахівцями інституту під час виїзних прийомів до громади. Також планується втілення в процес співпраці єдиного електронного реєстраційного запису хворого на прийом до столичних лікарів. Як це діятиме? Пацієнт приходить до свого сімейного лікаря на огляд, якщо медик бачить у людини серйозні проблеми зі здоров'ям, то може із Богуслава записати хворого на прийом до фахівців Інституту ім. М. М. Амосова, адже для жителів нашої громади в записах двомісячних черг будуть вільні "слоти".

Договір підписано, академік, який поспішав на чергову операцію, пообіцяв Віталію Миколайовичу всю можливу допомогу й підтримку зі свого боку та подарував йому власну книгу "Серце в хірургії" із автографом. Проте книг до Богуслава сьогодні приїхало дві: одну із них Василь Лазоришинець разом із вітаннями передав для свого одногрупника Володимира Миколайовича Носка.

Після вдалих перемовин міський голова ще пройшовся шляхом пацієнтів інституту, відвідав реєстратуру та консультативну поліклініку, де обговорив алгоритм подальшої співпраці із завідувачкою-лікарем Наталією Іванівною Волковою.

Як підкреслив Віталій Миколайович, потрібно прикладати максимум зусиль, аби покращити рівень медичного обслуговування жителів громади, адже кожне врятоване життя — це велика перемога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень