A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПІДГОТОВКА ДО ЖНИВ ТРИВАЄ

Дата: 16.06.2023 08:13
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

 

15 червня рятувальниками Обухівського районного управління було проведено роз’яснювальну роботу в місцях збору та зберігання урожаю, а саме: ТОВ «Агрофортуна»

Аби запобігти виникненню пожеж та зберегти врожай, рятувальники нагадали керівникам сільгосппідприємств про необхідність дотримання вимог правил пожежної безпеки при збиранні врожаю ранніх зернових культур.

Надзвичайники зауважили, що до початку збирання врожаю вся збиральна техніка, агрегати та автомобілі повинні мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащені справними іскрогасниками, обладнані первинними засобами пожежогасіння.

Вогнеборці також приділили увагу найболючішому питанню — спалюванню стерні та пожнивних залишків. Відмітивши, попри всі заборони, щороку при збиранні врожаю виникає ця проблема. Також не оминули питання про вибухонебезпечні предмети.

Тож рятувальники нагадали, що випалювання стерні, сухої трави, пожнивних залишків соломи на полях може призвести до пожеж на сусідніх сільгоспугіддях, на територіях приватних домоволодінь, лісопосадках.

Наприкінці зустрічі вогнеборці вручили працівниками сільськогосподарських підприємств тематичні листівки на протипожежну тематику.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень