Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

8 ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОГУСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 21.07.2023 14:14
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

 

Сьогодні, 21 липня, відбулося 8 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про українських захисників і мирних жителів країни, які загинули в жорстокій війні з російськими окупантами.

Виконком розглянув 14 назрілих питань. Серед них — підготовка КП БМР «Богуславське ЖКП» до опалювального сезону 2023 — 2024 років; затвердження звіту про виконання фінансового плану КУ БМР «Богуславський трудовий архів» за II квартал 2023 року; стан підготовки захисних споруд цивільного захисту на території Богуславської міської територіальної громади; затвердження Положення про проведення І Літніх Всеукраїнських спортивних Ігор на території Богуславської міської територіальної громади.

Також членами виконкому було схвалено Програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023 — 2024 роки та внесення змін до Програм соціально-економічного та культурного розвитку Богуславської міської територіальної громади.

Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства; взяття громадян на чергу квартирного обліку та розгляду звернень громадян.

З цими та іншими питаннями, прийнятими під час 8 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень