Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СВЯТО РОЗПОЧАЛОСЯ ЗІ ЩИРИХ ВІТАНЬ

Дата: 27.07.2023 11:31
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Фото без опису

 

Сьогодні, у святковий День медичних працівників, у КНП БМР «Богуславська центральна лікарня» відбулися урочисті зібрання.

Привітати медиків із професійним святом прийшов міський голова Віталій Миколайович Хоменко, котрий подякував їм за щоденну й важку працю, за гідне проходження випробовувань медичними реформами. На завершення вітальної промови очільник громади наголосив: «На рівні Київської області ми зробили все можливе, аби наша лікарня увійшла в мережу спроможних медзакладів і продовжувала працювати та надавати медичну допомогу пацієнтам».

Далі розпочалась урочиста частина нагородження. Подяки від Богуславської міської ради отримали колектив Богуславської центральної лікарні; завідувачка відділенням, лікар-рентгенолог Ганна Юріївна Лазоренко та медична операційна сестра Людмила Володимирівна Чернявська, котра подякувала всім присутнім за дружню атмосферу протягом усіх років праці, адже виходить на заслужений відпочинок.

Привітав своїх колег і директор лікарні Сергій Іванович Унгурян та вручив від Департаменту охорони здоров’я Київської області Почесну грамоту лікарю-ортопеду-травматологу Миколі Ігоровичу Баюрі, грамоти районного рівня — акушерці відділення жіночої консультації Ользі Петрівні Митяй та лікарю-отоларингологу Катерині Сергіївні Гузієнко.

Також нагородами від керівництва лікарні було відзначене кожне відділення медустанови, адже вони, ніби оті маленькі гвинтики, тримають роботу великого механізму — Богуславської центральної лікарні.

Зі святом вас, дорогі медики та ветерани медичної ниви!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень