Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗАСІДАВ ВИКОНКОМ

Дата: 18.08.2023 13:23
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

 

Сьогодні, 18 серпня, виконком Богуславської міської ради під керівництвом міського голови Віталія Миколайовича Хоменка розглянув 27 проєктів рішень.

Розпочали із актуального питання серпня — стан підготовки закладів освіти Богуславської громади до нового 2023-2024 навчального року та забезпечення їх роботи в осінньо-зимовий період. Начальник відділу освіти соціально-гуманітарного управління ВК БМР Ольга Іванівна Духан доповіла: «У новому навчальному році буде функціонувати 3 заклади дошкільної освіти, 9 закладів загальної середньої освіти, Дитячо-юнацька спортивна школа, Центр дитячої та юнацької творчості та комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр». За попередніми даними з 1 вересня дошкільною освітою буде охоплено 514 дітей, в 9 закладах загальної середньої освіти буде навчатися 2 453 учнів (201 першокласник, які будуть об’єднані у 12 класів, 105 учнів продовжать навчання у 10-х класах). В 2023/2024 навчальному році у 8 закладах загальної середньої освіти та 3-х закладах дошкільної освіти буде і надалі забезпечено інклюзивне навчання дітей з особливими освітніми потребами (38 дітей відвідуватимуть заклади загальної середньої освіти, 14 — дошкільні). З метою забезпечення доступної освіти для дітей сільської місцевості в новому навчальному році 6 шкільними автобусами буде організовано підвезення учнів та педагогів до 7 закладів освіти, відповідно до затверджених маршрутів. 1 серпня отримали новий шкільний автобус для Дибинецької гімназії. Найближчим часом очікуємо ще на один автобус, який буде забезпечувати підвіз учнів Тептіївської філії до ОЗО Богуславського НВО «Ліцей №3 – МАН». 11 серпня 2023 року оголошено тендерні закупівлі послуг з організації харчування учнів 1-4 класів, 5-11 класів пільгових категорій та вихованців НВК Богуславської міської ради на суму 4 681 524 гривень…»

Під час засідання також було схвалено проєкти «Про затвердження Плану заходів щодо складання проєкту бюджету Богуславської міської територіальної громади на 2024 рік» та «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування на території м. Богуслав», аби запрацював міський маршрут № 3.

Також члени виконкому заслухали звіти про виконання фінансового плану за ІІ квартал 2023 року медустановами громади.

Кілька питань було розглянуто за поданням комісії з питань захисту прав дитини.

З цими та іншими питаннями, прийнятими під час 9 засідання виконавчого комітету Богуславської міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень