Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІСТІ ІЗ СІЛ: МОСКАЛЕНКІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 27.09.2023 11:12
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

Новинами свого округу поділилася староста Світлана Миколаївна Рудешко.

• 23вересня в Свято-Миколаївському храмі с. Москаленки відбулася Божественна Літургія на честь святкування переходу місцевої громади до ПЦУ, яку провели священнослужителі Богуславського та Таращанського благочиння. Також був відслужений молебень за військових та український народ. В дарунок настоятелю храму були передані псалми та молитовники Володимира Івановича Романенка. На Богослужіння були запрошені міський голова Віталій Хоменко та керівники підприємств, установ, організацій Москаленківської громади.

• Втілюється в життя проєкт міського голови «Дитячий ігровий майданчик — у кожному селі». Так днями на території клубу села Москаленок було встановлено ігровий майданчик. Роботи проводилися працівниками старостату та благоустрою. Майданчик доповнили лавочками для відпочинку, дерев’яні бруски для яких люб’язно надав Тарас Володимирович Совенко (директор ТОВ «Заміський комплекс Страус»).

Фото без опису Фото без опису

• Працівниками місцевого кар’єру було проведено берегоукріплення дороги біля річки Росі по вулиці Шевченка.

Фото без опису Фото без опису

• За підтримки міського голови Віталія Миколайовича Хоменка та директора КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентини Дмитрівни Пивовар в старостаті прийом пацієнтів проводить сімейний лікар Інна Юріївна Войтенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень