Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«ШАНУЙМО КНИГУ, ЩОБ ТАМ НЕ БУЛО…»

Дата: 29.09.2023 15:37
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 

Сьогодні, 29 вересня, до КЗ «Публічна бібліотека» завітали міський голова Віталій Миколайович Хоменко та начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Володимирівна Куценко, аби напередодні Всеукраїнського дня бібліотек привітати хранителів книг із професійним святом.

Очільник громади подякував бібліотекарям за активну життєву позицію, за те, що із початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу рідну землю вони були на передових позиція тилу: зустрічали та розміщували вимушених переселенців, збила одяг місцевих жителів для допомагали людям, які приїздили до Богуслава у кімнатних капцях і домашньому вбранні. В’язали маскувальні сітки, брали участь у розвезенні сніданків, обідів та вечерь для бійців, котрі цілодобово чергували на блокпостах громади. А ще вони були розрадниками для читачів, котрі шукали в бібліотеках необхідні книги та душевний спокій.

З нагоди свята Віталій Миколайович вручив колективу бібліотеки, в особі директора КЗ «Публічна бібліотека» БМР Галини Степанівни Добровольської, почесну грамоту від Богуславської міської ради. Окрім того, відзначив подякою, подарунками та квітами сумлінну багаторічну працю аксакала бібліотечної ниви Валентини Іванівни Іваніченко, завідувачки Вільховецької сільської бібліотеки-філії. Вручив нагороди завідуючій міською філією для обслуговування дітей КЗ «Публічна бібліотека» Тамарі Володимирівні Руленко, завідуючій міською філією для дорослих Інні Олександрівні Бабій та методисту з інформаційно-бібліографічних питань Тетяні В’ячеславівні Запарі.

Після урочистостей усі присутні вшанували хвилиною мовчання наших Героїв, котрі віддали свої життя за сонячне небо над землею Богуславщини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень