Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

БЛАГОУСТРІЙ: ТЕПТІЇВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 11.10.2023 14:40
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

 

За повідомленням старости Тептіївського старостинського округу Людмили Іванівни Руленко, у селі Дешках протягом двох тижнів працівники КП «Богуславблагоустрій» проводять роботи із прокопування обвідної траншеї навколо полів.

У свій час до міського голови Віталія Миколайовича Хоменка надійшло звернення від жителів вулиці Польової села Дешок, в якому люди просили відвести воду від городів, яка у негоду стікає із горбистих полів брудними потоками. Із такою ж проблемою до старости Тептіївського старостинського округу звернулись і дешківчани із вулиці Росьової.

За дорученням очільника громади до села виїхала комісія, якою під час огляду території було виявлено, що водовідвідні канави навколо полів замулилися, тому не створюють перешкод дощовим водам. Тож роботи із відновлення обвідної траншеї та насипання ґрунтового валу проводяться на обох вулицях села, аби городи радували людей високими врожаями без вимитих дощовими водами канав.

Жителі Дешок дякують працівникам «Богуславблагоустрою», зокрема трактористу Сергію Михайловичу Кальченку, за якісно виконану роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень