Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ІЩЕ ОДИН ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ПРЯМУЄ ДО БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.10.2023 09:59
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

 

З початком повномасштабного російського вторгнення, чотири шкільні автобуси закладів освіти Богуславської громади було передано на потреби ЗСУ.

Однак від регулярного підвезення учнів до закладів освіти залежить і якість освітніх послуг, особливо в сільській місцевості.

І от сьогодні, 12 жовтня 2023 року, завдяки Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Rzeczypospolitej Polskiej) у м. Львів начальник соціально-гуманітарного управління Оксана Поліщук за дорученням голови громади Віталія Хоменка отримала гуманітарну допомогу у вигляді транспортного засобу MERCUS SYM2Z CRAFTER, W3 734Y, VIN: WV1ZZZSYXP9066541, що був закуплений за кошти Європейського Союзу, вартістю 449 000 PLN (чотириста сорок дев’ять тисяч польських злотих).

Отже, в Богуславській громаді з’явився ще один новий сучасний автобус з можливістю перевезення дітей з особливими потребами. Даний автобус буде передано соціально-гуманітарному управлінню для підвезення учнів до одного із закладів освіти.

Щиро дякуємо Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Rzeczypospolitej Polskiej) та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Разом до Перемоги!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень