Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

53 СЕСІЯ: САДОЧОК № 4 «КАЗКА» — ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТИНИ, ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС — ДЛЯ ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Дата: 26.10.2023 14:56
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 

Сьогодні, 26 жовтня, відбулося чергове 53 засідання сесії Богуславської міської ради, яке провів міський голова Віталій Миколайович Хоменко. Порядок денний був доповнений двома додатковими питаннями, які розглянули наприкінці сесії. Зокрема, було розширено Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Богуславської міської ради.

Одноголосно депутати підтримали надання матеріальної допомоги 33 жителям Богуславської громади. Далі традиційно розглянули низку земельних питань.

Проголосували обранці й за внесення змін до Програми фінансової підтримки діяльності та розвитку КНП БМР «Аптека при Богуславській ЦЛ» на 2022-2024 роки, аби в подальшому забезпечити придбання, зберігання та відпуск певним категоріям хворих наркотичних, психотропних лікарських засобів та прекурсорів; до Програми «Придбання у комунальну власність Богуславської територіальної громади об’єктів нерухомого майна (житла)» на 2022-2024 роки, задля купівлі службового житла для молодого лікаря-травматолога Богуславської центральної лікарні.

Із турботою про дітей із особливими потребами, під час засідання було підтримано проєкт рішення про перепрофілювання міського садочка «Казка» в Богуславський заклад дошкільної освіти (центр розвитку дитини) № 4 «Казка», адже батькам, жителям правобережної частини міста, незручно доправляти своїх маленьких чад до ЗДО (ЦРД) № 1 «Малятко», аби з ними працювали психологи, логопеди та інші спеціалісти.

Сесія ухвалила ряд актуальних рішень, опрацьованих попередньо депутатськими комісіями: щодо змін до бюджету поточного року для вирішення нагальних питань життєдіяльності громади; міжбюджетних трансфертів; затвердження умов продажу об’єктів нерухомого майна, включених до переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Богуславської міської територіальної громади, які підлягають приватизації; надання дозволу КП «Богуславблагоустрій» на списання основних засобів із балансу підприємства, виявлених під час проведення інвентаризації.

Також депутати затвердили безоплатне прийняття до комунальної власності Богуславської міської територіальної громади гуманітарної допомоги від Фонду міжнародної солідарності в Україні у вигляді шкільного автобуса, вартістю 3 774 968 грн, про отримання якого розповідалось на офіційних сторінках соцмереж громади. Як підкреслив очільник громади, новенький транспорт підвозитиме учнів Вільховецької гімназії.

Наприкінці сесії обранці розширили Перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП, 21 послугою для ветеранів війни та членів їх сімей, а депутат Анжела Борисівна Даценко (за сумісництвом — голова комісії з питань реалізації ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», прав і свобод людини, законності і правопорядку, регламенту, депутатської етики, інформації) нагадала колегам про початок кампанії декларування за 2021-2022 роки.

Із усіма прийнятими під час сесії рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Богуславської громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень