Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ВІТАЮ ІЗ МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

Дата: 05.12.2023 07:58
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

 

5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера — свято людей, котрі за покликом серця безкорисно допомагають іншим. І я щиро дякую кожному жителю нашої громади та вітаю із Днем волонтера.

Коли на нашу рідну землю ворог вдерся повномасштабно — жителі Богуславської територіальної громади об’єдналися й стали єдиним тилом підтримки нашим захисникам. Одні постійно готують для бійців смаколики, аби підтримати їх і передати трішки домашнього тепла, інші — збирають продукти харчування, в’яжуть маскувальні сітки, «кікімори» та теплі шкарпетки, які захищають і зігрівають захисників у холодних окопах… І все це, завдячуючи таким же волонтерам Богуславщини, їде на передові позиції. Трудові колективи та активісти громади проводять благодійні заходи та акції, завдячуючи яким купуються автомобілі для бійців, дрони та необхідне обладнання. І це — лише один напрямок волонтерської діяльності, адже ще є безкорисна допомога обездоленим людям, захист тварин і природи та багато іншого… Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів людей, для яких не буває чужого болю, горя та чужих дітей...

Бажаю усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен ваш волонтерський добрий вчинок спонукає до дії інших. Разом до Перемоги!

З повагою — міський голова Віталій ХОМЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень