Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

«СВЯТИЙ МИКОЛАЙ» ЗАВІТАВ У КОЖЕН КУТОЧОК БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.12.2023 14:57
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

Святкові дива для дітвори Богуславщини розпочалися ще задовго до Дня святого Миколая, адже в кожному закладі культури громади із 1 грудня запрацювали приймальні «Чудотворця», де малеча писала листи із найпотаємнішими бажаннями. Вчорашній же день взагалі був насичений казковими подіями, подарунками й розвагами із «Святим Миколаєм» та його помічниками.

Наприклад, у Богуславському будинку культури у цей день дітей зустріли казкові герої, які наповнили захід маленькою концертною програмою, цікавими конкурсами, майстер-класами та оформленням стенда «Сніжинки побажань». Маленькі мрійники отримували святковий настрій, солодощі, а переможці та учасники фотоконкурсу «В очікуванні Святого Миколая», який колектив культпрацівників організував із нагоди свята — подарунки.

Дивлячись на представлені світлини учасників фотоконкурсу, переповнюєшся гордістю за наших маленьких патріотів.

Фото без опису Фото без опису

Кожен із них вкладає свою частинку допомоги в наближення перемоги — плете маскувальні сітки, куховарить разом із волонтерами, виготовляє обереги та подарунки для бійців у шпиталі та на передову, збирає кошти на підтримку наших славних бійців, котрим ми щоднини дякуємо за надійний захист.

Через війну наші діти вміють не лише чекати свят та подарунків, а й самі стають маленькими волонтерами-помічниками Миколая Чудотворця.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень