Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РОБОЧА НАРАДА В ОБУХІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 13.12.2023 16:58
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

Сьогодні, 13 грудня, міський голова Віталій Миколайович Хоменко спільно із начальником відділу соціального захисту населення соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради Русланою Дмитрівною Вісьтак взяли участь в робочій нараді, яка проходила в Обухівській районній державній адміністрації за участю обласного та районного керівництва, голів територіальних громад Обухівського, Білоцерківського та Фастівського районів.

Головною темою наради, яку розпочав заступник голови Київської обласної державної адміністрації Сергій Володимирович Білецький, було упорядкування роботи у напрямку ветеранської політики, яка спрямована на соціальну підтримку-захист ветеранів та членів їх родин. Особлива увага акцентувалася на реалізації експериментального проєкту щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя. Це проєкт для ветеранів та членів їх родин, які готові допомогти іншим ветеранам легко та гідно пройти шлях переходу від фронту до цивільного життя, отримати послуги та пільги, які заслужено гарантовані їм державою.

Під час дискусій та обговорень Віталієм Миколайовичем було підняте питання щодо зниження ступеня освіти для кандидатів у помічники ветеранів, адже не кожен, хто відчуває в собі сили стати центром ветеранського життя у своїй територіальній громаді, має диплом молодшого бакалавра. Слушну пропозицію очільника Богуславської громади підтримав заступник голови КОДА.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень