Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ, ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ТА ГОСТІ БОГУСЛАВСЬКОЇ ГРОМАДИ! ВІТАЮ УСІХ ВАС ІЗ НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дата: 31.12.2023 12:14
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

Сьогодні кожна родина Богуславської громади напередодні свят має сподівання й вірить в те, що Новий 2024 рік обов’язково принесе позитивні зміни. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та віримо в таку довгоочікувану перемогу над ворогом, яку ціною власних життів виборюють наші захисники.

Вступаючи у новий відлік часу, традиційно підсумовуємо зроблене за рік, плекаємо надію на краще майбутнє та віримо у здійснення планів і задумів. 2023 був роком боротьби й наполегливої плідної праці. Я дякую усім землякам, хто протягом року був надійним тилом для наших бійців та докладав максимум зусиль, аби наша Богуславська громада розвивалася, аби жителі отримували тепло, воду, світло, медичні, освітні та всі необхідні у повсякденному житті послуги.

Новий рік — це нові завдання та виклики долі, які, я впевнений, ми обов’язково подолаємо, якщо згуртуємося й підемо спільним шляхом розвитку й взаємопідтримки.

Тому сьогодні, вітаючи всіх вас з Новим 2024 роком, бажаю, щоб для нас він став Роком Перемоги. Бажаю кожному жителю громади міцного здоров'я, родинного затишку, благополуччя, здійснення бажань. Низько вклоняюсь перед родинами наших загиблих Героїв і перед кожним захисником, котрий сьогодні захищає наш з вами спокій, прошу Божої опіки та заступництва Пресвятої Богородиці для всіх та швидкого повернення в свої сім'ї та родини.

У 2024 рік ми входимо із впевненістю на Перемогу та на мирне майбутнє для рідної України.

З повагою й щирою вдячністю — міський голова Віталій ХОМЕНКО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень