Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

РОЗ’ЯСНЕННЯ ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ ЩОДО ОБЛАШТУВАННЯ АЛЕЇ СЛАВИ ГЕРОЯМ

Дата: 19.01.2024 15:27
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

28 листопада 2023 року міським головою Віталієм Хоменком була організована зустріч із неньками, батьками, вдовами та рідними наших загиблих Героїв, на якій обговорили всі деталі облаштування в Богуславі тимчасової Алеї вшанування всіх загиблих у російсько-українській війні земляків та представили рідним на узгодження зразок-макет майбутніх банерів.

Рідні оглянули запропонований зразок, висловили всі свої зауваження й пропозиції та обговорили план подальших дій.

Міський голова зазначив, що банери виготовлятимуться лише після остаточного схвалення макета рідними, які надаватимуть для цього і короткі дані, й світлини Героїв із сімейних архівів, та визначив наш відділ культури, молоді та спорту відповідальним за збір інформації.

На сьогодні спеціаліст відділу культури Людмила Олексіївна Півторацька збирає, узагальнює та уточнює відомості про кожного нашого загиблого Героя, оскільки деякі дані різняться. Буває, не співпадають дати. Уже маємо інформацію про 27 загиблих Героїв, яку подали для подальшого виготовлення макетів.

Ми щиро розділяємо горе рідних загиблих Героїв, але дуже просимо вас до 31.01. 2024 року надати нам інформацію за номером — 067-896-42-18 (Людмила Олексіївна), або відправити повідомлення на електронну адресу — sgu_culturemr@ukr.net

Якщо у вас немає такої можливості, то ми готові прийти до вас особисто, у визначений вами час, аби уточнити дані про загиблих Героїв, лише зв’яжіться із нашим спеціалістом, яка постійно триматиме зв’язок із кожною родиною Героїв.

Дякуємо за розуміння та сподіваємося на співпрацю.

Алея Слави Героям буде в нашому рідному Богуславі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень