A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИРЕКТОРА БОГУСЛАВСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЛІКАРНІ

Дата: 08.04.2024 10:20
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

Сьогодні, 8 квітня, в залі засідань Богуславської центральної лікарні відбулося представлення новопризначеного директора медустанови Віталія Олександровича Бубнова, кандидатуру якого було підтримано членами виконавчого комітету.

На представлення нового керівника колективу лікарні прибув міський голова Віталій Миколайович Хоменко.

Звертаючись до присутніх, Віталій Миколайович акцентував увагу на тому, що у тісній взаємопідтримці потрібно прикласти максимум зусиль задля якісного надання жителям громади вторинної медичної допомоги: «Шановний Віталію Олександровичу, для Вас ця робота — не нова. Якщо Вам вдалося «із нуля» відкрити 9 амбулаторій первинки в різних містах області, які функціонують і показують гарний результат — то, вірю, і наша лікарня запрацює із новими силами. Також хочу звернутися до колективу з проханням допомагати і підтримувати керівника…»

У свою чергу новопризначений керівник лікарні підкреслив, що обійде кожен куточок медустанови, з кожним колегою познайомиться особисто. Також доповнив, що в своїй роботі керується пріоритетними напрямками: пацієнт — це святе.

Бажаємо Віталію Олександровичу наснаги, плідної праці та здійснення задуманих планів щодо якісних і позитивних змін у роботі медичного закладу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень