A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ громадського обговорення щодо перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с.Дибинці Богуславської міської територіальної громади, що відбулося протягом 01.02.2024 р. – 01.04.2024 р.

Дата: 09.04.2024 09:37
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

Найменування органу виконавчої влади, який проводить обговорення

Зважаючи на масові військові злочини проти мирного населення та антиукраїнський характер дій російської федерації у 2014-2023 р. р., враховуючи звернення матері загиблого героя Ярослава Батури Наталії Батури з пропозицією щодо перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с. Дибинці, з метою врахування громадської думки мешканців Богуславської міської територіальної громади, керуючись ст. 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою КМУ від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності, які за ними закріплені, об'єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», оголошено громадське обговорення щодо перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с. Дибинці Богуславської міської територіальної громади.

Питання або назва проєкту, винесеного на обговорення

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с. Дибинці Богуславської міської територіальної громади було оприлюднено 01 лютого 2024 року на веб-сайті Богуславської міської ради, сторінці Богуславської міської ради у соціальній мережі Facebook, мобільному застосунку Telegram.

Громадське обговорення проводилося шляхом направлення пропозицій на адресу виконавчого комітету Богуславської міської ради: 09701 м. Богуслав вул. Франка Івана,4, каб. 303 або на електронну адресу Богуславської міської ради: boguslav_mrada@ukr.net.

Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні

01.04.2023 року закінчилося громадське обговорення перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с.Дибинці Богуславської міської територіальної громади.

Пропозиції на адресу виконавчого комітету Богуславської міської ради: 09701 м. Богуслав вул. Франка Івана,4, каб. 303 або на електронну адресу Богуславської міської ради: boguslav_mrada@ukr.net не надходили.

Інформація про рішення, прийняте за результатами обговорення

Пропозиції, що надійшли від матері загиблого героя Ярослава Батури Наталії Батури  щодо перейменування вулиці Братів Олексієнків на вулицю імені Ярослава Батури в с.Дибинці Богуславської міської територіальної громади винесено на розгляд постійної депутатської комісії з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології, та охорони навколишнього середовища, та взаємодії з учасниками АТО (ООС).

Начальник відділу містобудування, архітектури,

             ДАБК та ЖКГ Галина ТЕРЕБУН.

09.04.2024 р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень