Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

УРОЧИСТОСТІ — В БОГУСЛАВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 14.05.2024 15:03
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

Сьогодні, 14 травня, в КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги» відбулися урочистості, які об’єднали два професійні свята, — Міжнародний день медичної сестри та Всесвітній день сімейного лікаря, який Україна разом зі світом святкуватиме 19 травня.

Участь у заході взяв міський голова Віталій Миколайович Хоменко, котрий привітав колектив центру на чолі із директором Валентиною Дмитрівною Пивовар із професійним святом. Керівник громади, засвідчивши вдячність та свою повагу до місцевих «янголів» у білих халатах, побажав, насамперед, здоров’я, витримки та наснаги, адже їм на професійній ниві довелося зіштовхнутися не лише із повсякденними випробуваннями, а й бути в перших рядах під час боротьби із невідомим ворогом — інфекційною хворобою «COVID», працювати під тривожні сигнали «Повітряна тривога».

А які ж вітання без нагородження?.. За поданням керівника Богуславського ЦПМСД, грамотами, квітами та пам’ятними подарунками із символікою «Богуславська громада» були відзначені:

Тетяна Валеріївна Цихач, та Тетяна Анатоліївна Шевченко, лікарі загальної практики — сімейні лікарі КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Ольга Миколаївна Лубяна, лікар-педіатр КНП БМР «Богуславський центр первинної медико-санітарної допомоги», яка пильно стежить за розвитком і здоров’ям дітей громади з моменту їх народження, у дошкільні та шкільні роки;

Наталія Іванівна Дяковська, Ніна Анатоліївна Пустова, Наталія Володимирівна Ковган, Леся Володимирівна Коломієць, сестри медичні ЗПСМ.

Подякувала за плідну співпрацю своїм колегам і Валентина Дмитрівна, відзначивши, що вона має потужній і злагоджений колектив професіоналів своєї справи, який поповнюється молодими кадрами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень