A A A K K K
для людей із порушенням зору
Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СТОРІНКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Електрика вимикається — вмикаються генератори

Електрика вимикається — вмикаються генератори

  Попри те, що ці прилади дають світло, вони ж і несуть загрозу. На жаль, в Україні вже зафіксовані випадки травмування і загибелі людей під час порушення правил експлуатації переносних джерел живлення. Щоб не сталося біди — суворо дотримуйтеся елементарних правил безпеки під час їх використання! Основні правила використання генераторів: • Генератор можна використовувати тільки на відкритому повітрі! НЕ МОЖНА встановлювати у будівлі, тому що під час роботи він виділяє чадний газ, що може призвести до отруєння та летальних випадків. • Встановлюйте генератор так, щоб відстань до найближчої поверхні (стіни, вікна тощо) була не менше 6 метрів! Це важливо, бо під час роботи він сильно нагрівається й предмети поблизу можуть спалахнути. • Заправляйте генератор тільки на відкритому повітрі й тримайте паливо якомога далі (через ризик пожежі). Неухильно дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Відповідальність рятує життя! Бережіть себе, оточуючих та своє майно!

13:19 18.01.2023

Виїзний прийом громадян перенесено

Виїзний прийом громадян перенесено

  До уваги жителів Богуславської громади! Виїзний прийом громадян переноситься. Виїзний прийом громадян заступником голови Обухівської районної державної адміністрації Іриною Абрамівною Старенькою, запланований на 18 січня у приміщенні міської ради (вул. Франка, 4), переноситься.   Про дату і час прийому повідомимо пізніше.

11:15 17.01.2023

Засідання депутатських комісій

Засідання депутатських комісій

  У п'ятницю, 13 січня 2023 року,  відбудуться засідання депутатських комісій: о 09.00 — комісії з питань земельних відносин, архітектури,  містобудування та агропромислового розвитку; о 10.00 — засідання комісії з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології, та охорони навколишнього середовища, та взаємодії з учасниками АТО (ООС); об 11.00 — засідання комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, комунальної власності і ЖКГ.

09:57 10.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень