Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СТОРІНКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Засідання комісії з питань земельних відносин, архітектури та містобудування

Засідання комісії з питань земельних відносин, архітектури та містобудування

15 січня на комісії з питань земельних відносин, архітектури, містобудування та агропромислового комплексу розглядавсь ряд питань, які відносяться до компетенції комісії. Найбільшої уваги та обговорення приділили питанню заміни цільового призначення земельної ділянки яка знаходиться в межах вулиці Садова і Дачна (колишня Ветлікарня). На засідання комісії були запрошені представники архітектурного відділу Богуславської міської ради та Богуславської районної адміністрації, представники управління ветеренарної медицини в Богуславському районі, які висловили свою думку щодо біотермічних ям, захисної зони та самого дозволу на початок будівництва. Відео матеріали з засідання можна переглянути на фейсбук сторінці Богуславська міська рада - https://www.facebook.com/boguslavrada/videos/2662552677168982/

15:37 16.01.2020

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

16 січня рятувальники Богуславського районного сектору в рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» провели пізнавальний захід з вихованцями Біївецької НВК. Рятувальники розповіли малечі про те, як важливо дотримуватись необхідних правил життєдіяльності, аби зробити своє життя безпечним. Дітлахи дізналися від вогнеборців, до яких жахливих наслідків можуть призвести забавки із сірниками та запальничками, що робити при знаходженні вибухонебезпечних предметів та як поводитися на льоду. Крім того, малюкам розповіли про професію рятувальника, про пожежі та різні надзвичайні ситуації, які доводилось долати вогнеборцям. По завершені заходів рятувальники залишили дітлахам розмальовки на пожежну тематику.

15:35 16.01.2020

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

З метою виконання доручення Прем’єр-міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19, протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 06.12.2019 (витяг з протоколу № 23) та підвищення рівня знань, умінь, навичок та професійних якостей особового складу Богуславського районного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, забезпечення його здатності до виконання завдань за призначенням з урахуванням особливостей та профілю службової діяльності, вивчення оперативно-тактичної характеристики району та відпрацювання документів оперативного реагування на об’єкти з масовим перебуванням людей, 15 січня 2020 року було проведено тактико-спеціальне навчання на базі Хохітвянського навчально-виховного комплексу «Загально-освітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок» с. Хохітва. В ході навчання залучалася пожежно-рятувальна техніка, особовий склад 13-ДПРЧ (м. Богуслав) та інспекторський склад Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області, було відпрацьовано дії обслуговуючого персоналу НВК у разі виникнення пожежі в одному із приміщень будівлі та евакуацію дітей, проведено оперативне розгортання прибувших до місця навчання сил та засобів гарнізону по гасінню умовної пожежі, відпрацьовано взаємодію оперативно-рятувальної служби та персоналу об’єкту, особовим складом гарнізону вивчено оперативно-тактичну характеристику об’єкту, перевірено наявність під’їздів до об’єкту, шляхів евакуації, його планування, наявність джерел протипожежного та іншого водопостачання, можливість їх використання для цілей пожежогасіння. По закінченню навчань було проведено розбір дій всіх залучених служб щодо їх правильності та швидкодії, вказано на деякі моменти проведення навчання в плані їх покращення. В цілому, керівництвом навчань, була дана оцінка «добре» щодо їх організації та проведення. Перший заступник начальника 3-ДПРЗ м. Богуслав підполковник служби ЦЗ Володимир ЖОВТОНОЖЕНКО

13:53 16.01.2020

ОПИТУВАННЯ

ОПИТУВАННЯ

Ми вивчаємо громадську думку, й просимо жителів Богуславської ОТГ взяти участь в опитуваннях щодо проблем в галузі КУЛЬТУРИ нашої громади. Цікаво почути всі плюси і мінуси в трьох основних категоріях відділу культури. Нам дуже важлива ваша думка, особистий досвід, пропозиції, бачення вирішення даних проблем для пришвидшення процесу змін та кращого, ефективного напрямку розвитку громади. Керівники громади та керівники відділу культури будуть збиратись разом і шукати шляхи покращення Богуславщини але спочатку збираємо інформацію від безпосередніх учасників отримання послуг. Основні категорії оцінки галузі: 1)Сфера управління (чи задовольняє вас структура галузі); 2) Сфера надання послуг (якість та кількість отриманих послуг); 3) Потенціал розвитку галузі (перспектива розвитку, досвід інших міст, власний досвід); Просимо при наданні відповідей чітко пронумерувати категорії та визначити позитивне і негативне в галузі. Просимо не сваритись, не сперечатись, чітко викласти свою позицію, яку ми обов’язково врахуємо! Будьте толерантними та ввічливими. Також можете надсилати свою думку в особисті повідомлення. ДЯКУЄМО!

13:49 16.01.2020

Народжуваність Богуславщини

Народжуваність Богуславщини

Першою в 2020 році (1 січня) в Богуславському пологовому відділенні народилась дівчинка. Вітаємо батьків з таким прекрасним подарунком, здоров’я їм та новонародженій. За 2019 рік в пологовому відділенні Богуславської районної лікарні народилось 120 малюків, отримали свідоцтво про народження в Богуславському відділенні РАЦС - 177 діток. Показник, що доведений Нацслужбою здоров'я України складає 250 пологів у рік. Для отримання повноцінного фінансування пологового відділення з боку держави, наступного року лікарня має виконати план.

13:48 16.01.2020

ОПИТУВАННЯ

ОПИТУВАННЯ

Ми вивчаємо громадську думку, й просимо жителів Богуславської ОТГ взяти участь в опитуваннях щодо проблем в МЕДИЧНІЙ галузі нашої громади. Цікаво почути всі плюси і мінуси в трьох основних категоріях медицини. Нам дуже важлива ваша думка, особистий досвід, пропозиції, бачення вирішення даних проблем для пришвидшення процесу змін та кращого, ефективного напрямку розвитку громади. Керівники громади та керівники лікарняних установ будуть збиратись разом і шукати шляхи покращення медицини Богуславщини але збираємо інформацію від безпосередніх учасників отримання медичних послуг. Основні категорії оцінки галузі: 1)Сфера управління (чи задовольняє вас структура галузі); 2) Сфера надання послуг (якість та кількість отриманих послуг); 3) Потенціал розвитку галузі (перспектива розвитку, досвід інших міст, власний досвід); Просимо при наданні відповідей чітко пронумерувати категорії та визначити позитивне і негативне в галузі. Просимо не сваритись, не сперечатись, чітко викласти свою позицію, яку ми обов’язково врахуємо! Будьте толерантними та ввічливими. Також можете надсилати свою думку в особисті повідомлення. ДЯКУЄМО!

13:46 16.01.2020

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19, протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 06.12.2019 (витяг з протоколу № 23) проходять позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки закладів, установ та організацій з масовим перебуванням людей. Так, 14 січня відбулася позапланова перевірка в Бїівецькому НВК. Під час заходу фахівці перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання в належному стані евакуаційних шляхів, а також стан утримання електрогосподарства. Окрема увага в ході перевірки приділялася стану та утриманню протипожежного водопостачання, працездатності наявних систем протипожежного захисту, а також ведення необхідної документації, зокрема проведенню протипожежних інструктажів з вихованцями та педагогічним складом.

13:44 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень