Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СТОРІНКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Виїзний прийом в Киданівці

Виїзний прийом в Киданівці

Сьогоднішній виїзний прийом в старостинському окрузі Киданівка розпочався в найкращих українських традиціях - з посівань та побажань киданівчанам процвітання, достатку та розвитку. Також під час виїзного прийому працювала бригада КП БРМ "Богуславблагоустрій" та здійснювала ремонтні роботи по реконструкції освітлення центральної вулиці. З проханням заасфальтувати вул. Горобцівку, досипати 300 м. щебенем чи щебневим відсівом вулицю Чайківня та змінити підприємця, що згортає стихійне сміттєзвалище по вул. Сидорівка - звернувся Зорич В.С. Замниус С. Д. повідомив про те, що на вул. Дикарівка біля ставка потрібно засипати греблю, адже на його прохання орендар ставка не реагує, а вона знаходиться в незадовільному стані. Басараб Л. С. звернулась з проханням виділити їй матеріальну допомогу на заміну тазостегневого протезу. Всі звернення зафіксовані та будуть вирішені в межах компетенції міського голови. Нагадуємо, що виїзні прийоми громадян міський голова В. М. Дяченко в с. Киданівка проводить другого вівторка кожного місяця з 9.00 до 11.00. Прийом громадян в.о.старости Киданівка Зорич Б. Г. проводить - вівторок, четвер, з 8.00 до 12.00.

13:42 16.01.2020

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє: 13 січня о 15:54 до пункту зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав надійшло повідомлення про загорання автомобіля Volkswagen Golf 2 за адресою: м. Богус

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє: 13 січня о 15:54 до пункту зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав надійшло повідомлення про загорання автомобіля Volkswagen Golf 2 за адресою: м. Богус

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє: 13 січня о 15:54 до пункту зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав надійшло повідомлення про загорання автомобіля Volkswagen Golf 2 за адресою: м. Богуслав, вул. Зоряна 2. На місце події негайно було направлено 2 відділення 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богулав. Завдяки вчасному реагуванню та оперативним діям бійців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав, було попереджено розповсюдження полум’я. Локалізовано пожежу о 16:01, а о 16:11 – повністю ліквідовано. До гасіння пожежі залучалися 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Причина пожежі наразі встановлюється.

13:41 16.01.2020

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

Богуславський Районний сектор ДСНС України в Київській області повідомляє:

З метою забезпечення безпеки людей під час проведення заходів на водних об’єктах, пов’язаних із відзначенням Водохреща 19 січня 2020 року, рятувальниками Богуславського районного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту 13 січня 2019 року були проведені практичні заняття по використанню засобів рятування людей на воді та кризі з виїздом на р. Рось та перевірку їх працездатності. З особовим складом проведено додатковий інструктаж та заняття в системі службової підготовки щодо заходів безпеки та порядку дій рятувальників у разі виникнення небезпечних подій у місцях проведення заходів, надання домедичної допомоги постраждалим. Крім того було обстежено основні місця відзначення Водохреща, маршрути слідування до них, під’їзди, місця розташування рятувальних постів. В цілому в гарнізоні було виконано увесь комплекс заходів щодо забезпечення безпеки людей під час проведення заходів на водних об’єктах та своєчасного реагування на надзвичайні події пов’язані з ними.

13:36 16.01.2020

Т. в. о. Вільховецького старостинського округу

Т. в. о. Вільховецького старостинського округу

Відбулося офіційне представлення тимчасово виконуючого обов'язки в.о.старости Вільховець (Калинівка, Половецьке, Семигори). На 14 сесії 7 скликання від 16. 12. 2019 року депутатами було підтримано проект рішення "Про добровільне приєднання територіальних громад сіл Вільховець, Калинівка, Половецьке, Семигори Вільховецької сільської ради Богуславського району Київської області та територіальних громад сіл Тептіївка, Дешки Тептіївської сільської ради Богуславського району Київської області до Богуславської міської об’єднаної територіальної громади Богуславського району Київської області". Мешканці села Вільховець (які були присутні на сесії Богуславської міської ради) висловили свою недовіру сільському голові та рекомендували депутатам не підтримувати її кандидатуру на посаду в.о. старости а лише підтримати перехід сіл Вільховець, Калинівка, Половецьке до складу Богуславської ОТГ. За розпорядженням міського голови обов'язки тимчасово виконуючого старости були покладені на члена виконавчого комітету Богуславської міської ради, начальника відділу державного архітектурно - будівельного контролю - Харченко Олексія Олександровича. Вітаємо Олексія Олександровича! Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях!

13:32 16.01.2020

Киданівський СБК

Киданівський СБК

Спорт стає засобом виховання тоді, коли він улюблене заняття кожного. В. О. Сухомлинський 11 січня на базі Киданівського СБК були проведені: спортивна вікторина, ігри в теніс та розваги з м'ячем.

13:31 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень