Богуславська міська громада
Київська область, Обухівський район

СТОРІНКА НОВИН

Дата: від до Скинути

Робочий візит голови Обухівської районної державної адміністрації до Богуславської територіальної громади

Робочий візит голови Обухівської районної державної адміністрації до Богуславської територіальної громади

Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон, голова Обухівської районної ради Антон Карманов, представники Обухівської окружної прокуратури, управління ДСНС, військового комісаріату, лікарні та податкової інспекції з робочим візитом завітали до Богуславської територіальної громади. Мета візиту очільників району — обговорення шляхів спільної співпраці щодо вирішення питань розвитку громади. Під час візиту було проведено нараду з керівництвом громади, в ході якої розглянуті питання стану виконання та наповнення бюджету, підготовки закладів освіти до нового навчального року та дотримання протипожежної безпеки в них, діяльність Богуславської лікарні та шляхи заохочення до праці молодих спеціалістів, розвиток туризму та підприємницької діяльності. Також  Олександр Вікторович поцікавився процесом розвитку громади. Керівник району підкреслив, що держава всіляко сприяє процесу об’єднання територіальних громад і новостворені громади отримують можливість безпосередньо управляти та використовувати ресурси на своїй території. За підсумками зустрічі були напрацьовані подальші кроки для вивчення та вирішення піднятих під час зустрічі питань.  

16:41 08.07.2021

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони Київ, 08 липня 2021 року. Міністерством соціальної політики України перераховано кошти за бюджетною програмою “Виплата деяких допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата комунальних послуг окремим категоріям населення” регіональним департаментам соціального захисту населення відповідно до поданих ними заявок. До банківських установ спрямовуються кошти у сумі 1,1 млрд гривень для виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу. Звертаємо увагу, що субсидії будуть виплачені одержувачам відразу за два місяці – травень та червень 2021 року. До кінця поточного тижня кошти будуть перераховані на рахунки одержувачів у банківських установах та “Укрпошті” для проведення виплат. Одержувачам субсидій, які отримують кошти через пошту, виплата буде проведена до кінця поточного місяця.   Джерело: Міністерство соціальної політики України

14:52 08.07.2021

Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!

Богуславська районна філія Київського обласного центру зайнятості інформує!

Завдяки Платформі з профорієнтації та розвитку кар'єри Ви можете безкоштовно продіагностувати власні схильності, здібності, краще зрозуміти свої професійні інтереси. Тобто  зробити власну профорієнтацію. Якщо Ви тільки починаєте свій кар'єрний шлях (школяр, чи студент) - завдяки вчасному тестуванню Ви зможете обрати собі майбутній фах, зорієнтуватися на кого вчитися або в якій сфері шукати роботу. Якщо Ви вже працюєте – завдяки тестуванню Soft Skills Ви зрозумієте Ваші сильні стороні та конкурентні переваги, а також додаткові навички, якими бажано опанувати. Якщо Ви плануєте відкривати власну справу – тестування допоможе зрозуміти, чи маєте Ви хист до підприємницької діяльності. Якщо Ви раптом втратили роботу або Вас не задовольняє Ваша попередня – можливо, це шанс задуматися, а чим Ви насправді хочете займатися.  Проходьте тестування онлайн http://profi.dcz.gov.ua/ та дізнайтеся про себе більше. За бажанням Ви можете звернутися за додатковою консультацією до фахівців Богуславської районної філії Київського обласного центру зайнятості.

15:02 07.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень